Overblijven 2015-2016

Tussen de middag kunnen kinderen op school (blijven) eten en spelen. Het lunchpakketje dient door de ouders/verzorgers te worden verzorgd. Voor speelgoed en begeleiding zorgt het overblijfteam.

Een overblijfabonnement is het voordeligst, maar los overblijven kan ook. Een strippenkaart voor vijf keer overblijven kost € 7,50. De kosten van een abonnement bedragen:

één dag per week € 35,-

twee dagen per week € 70,-

drie dagen per week € 105,-

vier dagen per week € 140,- (per jaar)

In beide gevallen dient er een speciaal overblijfformulier te worden ingevuld, waarbij enige praktische informatie wordt gevraagd: wie is de huisarts, waarop moet bij het kind speciaal worden gelet, waar zijn ouders tussen de middag bereikbaar enz.

Overblijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de leerkracht. Hierop kan er een keuze worden gemaakt voor een strippenkaart en/of abonnement.

Ouders waarvan drie of meer kinderen gebruik maken van een abonnement voor minimaal twee dagen per week, betalen voor de jongste kind(eren) de helft van het abonnementsgeld. Deze korting bedraagt maximaal € 35,- per kind. De strippenkaarten zijn geldig tot en met groep 8. Vanwege de verschillende groepen zijn de strippenkaarten kindgebonden.

Als ouders/verzorgers flexibel werken moet dat van te voren worden aangegeven. Het kind kan eventueel een flexibel abonnement krijgen. Meer informatie over de varianten is te verkrijgen bij de overblijfcoördinator. In principe is het niet mogelijk vast overblijfdagen te wisselen. Voor losse dagen overblijven kan een strippenkaart worden gekocht.

Een compleet overzicht van alle afspraken met betrekking tot de overblijfouders is op te vragen bij de overblijfcoördinator: Fanny Reuvers, e-mail overblijvenregenboog@gmail.com