Playback- en andere talentenshow

Met de playback- en andere talentenshow werd het schooljaar 2016-2017 donderdagmiddag 6 juli op een geweldige wijze afgesloten. Wat een talent op De Regenboog! De meeste artiesten kwamen dit jaar uit de CH-klas, maar ook de andere groepen waren goed vertegenwoordigd. De eerste prijs ging naar het trio Vera, Mieke en Lieke uit groep 7 met het nummer ‘Weak’, de tweede prijs naar Stef uit de CH-klas (hij danste en playbackte) en de derde prijs naar Fleur en Marit uit groep 7 met het nummer ‘Stay’. De jury bestond dit jaar uit Tom (groep 5), Jan (groep 6), Gabriel (groep 7) en Rosalie (CH-klas). Hoofdjurylid was niemand minder dan Iris Verhoek. De Voicekidswinnares bracht zelf ook nog een nummer uit haar repertoire ten gehore. De vakantie had niet op een leuker wijze kunnen worden ingezet!