Paasontbijt

Donderdag 29 maart (Witte Donderdag) houden we ons traditionele paasontbijt. Leerlingen en leerkrachten ontbijten dan op school. We starten direct aan het begin van de ochtend met het ontbijt (08.45 uur). Voor de kinderen is er brood aanwezig, evenals boter en favoriete soorten beleg als kaas en jam. De kinderen dienen zelf bestek, bord en beker (de andere drie b’s!) mee te nemen. Het is raadzaam om dit alles te voorzien van een naamstickertje (pleisters werken bijvoorbeeld heel goed). Eieren mogen uiteraard eveneens worden meegenomen voor het ontbijt. Bij de kleuters verdient het aanbeveling een plastic tasje mee te geven. De ouderraad zal ons deze ochtend weer uitgebreid ten dienste staan. Daar zijn we als schoolteam en kinderen natuurlijk heel blij mee!

De kinderen van groep 1 tot en met 4 zijn vrij om 12.15 uur, die van 5 tot draaien een continurooster en zijn vrij om 14.15 uur.