Welkom bij Christiaan Huygens!

'Leren vol vertrouwen' op de Christiaan Huygens afdeling van christelijke basisschool De Regenboog. Op onze school krijgen kinderen met een hoog ontwikkelingspotentieel voltijds onderwijs in een eigen klas, dat is afgestemd op hun onderwijsbehoeften.

Wij werken nauw samen met Christiaan Huygens Dronten. Op de website http://www.christiaanhuygensdronten.nl/ vindt u dan ook veel inhoudelijke informatie over hoe we onderwijs zien en hoe we in de klas werken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u weten of uw kind op deze afdeling past? Neem contact met ons op!

Bent u directeur of intern begeleider van een school en heeft u te maken met zeer begaafde kinderen en kinderen met een groot leervermogen? Dan kan het zijn dat u op zoek bent naar extra ondersteuning voor individuele leerlingen of groepen leerlingen.

Bent u een bedrijf /instelling en wilt u weten wat u voor ons kunt betekenen in de vorm van een gastles/rondleiding of een donatie? Neem contact met ons op!

Bent u vertegenwoordiger van een school en wilt u weten wat voor trainingen/workshops/ondersteuningsarrangementen wij aanbieden?

Wilt u meer weten over de Stichting Vrienden van Christiaan Huygens Flevoland?

Wilt u meer weten? Mail naar christiaanhuygenszeewolde@codenz.nl. Bellen kan ook (036-5221556).