Welkom in Groep 2b-3

Hallo allemaal,

Het is herfst!

Samen met juf Anne-Lise hebben we spinnen gemaakt. Ze hangen bij ons in de klas.

We zochten samen naar bladeren die we op het raam konden plakken.

Zo is het al echt herft in onze klas.

Het thema van de kinderboekenweek is Bibberen. In de klas lazen we met elkaar het boek van de Gruffalo. De kinderen kennen het al bijna uit hun hoofd. Groep twee heeft al hele mooie Gruffalo's gemaakt. Groep drie maakt deze donderdag.

En heeft u onze leesbeesten al gezien?

Deze week leerden we in groep drie het woord doos. Best lastig die d. Hij lijkt ook zo op de b en de p. Maar de juffen zijn heel trots, want we doen heel erg ons best!

In groep twee hebben we vandaag de boeken op volgorde van dik naar dun gelegd. Dit konden we heel erg goed! Knap hoor...

Fijne herfstvakantie!

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep

Even een kort berichtje uit groep 2/3.

Wat hebben we in groep 3 al veel woorden geleerd. Ik, maan, roos, vis, sok en aan.

Met rekenen zijn we vandaag met meten bezig geweest. Alle kinderen hebben we gemeten en we konden ook al staan in een lange rij van lang naar kort.

Daar hebben we een foto van gemaakt.

Met de kinderen van groep 3 hebben we gewerkt over ons eigen lichaam.

Vandaag hebben we een poppetje gemaakt van klei.

Ze zijn heel mooi geworden.

Met 'Samen op aarde' werken we over vlinders.

Het boek: 'Rupsje nooit genoeg' hebben we gelezen.

We weten nu dat een vlinder een insekt is en dat een insekt een kop, borst, twee vleugels en zes poten heeft.

Kom maar in de klas kijken om de vlinders te bewonderen.