Welkom in Groep 4-5

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

Deze periode werken wij aan verschillende verwerkingen bij onze methode Samen op aarde.

Een methode voor wereldverkenning.

Het eerste thema is Heel lang geleden.De kinderen leerden dat je door verschillende brillen ergens naar kan kijken.

Door de bril van een poeet, van een wetenschapper en van een gelovige.

Zo keken we ook naar het ontstaan van de aarde.

De kinderen konden kiezen uit de volgende verwerkingen: groepswerk de schepping, de fases van de oerknal, hunebedden bouwen met stenen een op een chromebook uitzoeken hoe de hunebedden gebouwd konden worden.

Vervolgens beschreven ze wat ze hadden gevonden of maakten er een tekening bij.

Er werd enthousiast gewerkt.