Welkom in Groep 6-7a

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep

Groep 6/7a heeft op 5 september een bezoek gebracht aan de Verbeelding.

Hier hebben zij een hele inspirerende les gehad van Rob van den Broek over Land Art Flevoland.

De kinderen hebben foto’s van Land Art in Flevoland bekeken vanuit verschillend perspectief.

Er kwamen verrassende zaken voorbij, bv. over Sea- Level. Wat wil de kunstenaar hiermee zeggen en hoe lang is de muur?

Ook hebben de kinderen opdrachten gemaakt, verzin een naam voor het kunstwerk, waar stond de fotograaf, welke vormen zie je in het kunstwerk enz.

De kinderen raakten echt geïnspireerd en waren enthousiast bezig.

Er komen voor de herfstvakantie nog twee beeldende lessen die op school gegeven worden. Wordt vervolgd!!!