Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Regenboog

De Regenboog en haar geschiedenis

De Regenboog startte in augustus 1984, destijds nog als kleuter- en lagere school. Een jaar later, in 1985, deed de basisschool haar intrede. In de beginjaren van de school was De Regenboog gehuisvest in een noodgebouw naast het raadhuis aan de Dasselaarweg. In februari 1986 werd het huidige schoolgebouw aan het Keteldiep officieel in gebruik genomen.

 

In augustus 1996 startte De Regenboog een dependance in Horsterveld, De Kleurdoos gehe-ten. Het eerste jaar was er alleen een combinatie 1/2, het daaropvolgende jaar kwam er een groep 3 bij, enz. In mei 2002 werd de dochterschool Het Mozaïek geopend. Drie jaar later, in augustus 2005, werd deze school voor het ministerie voor het eerst een zelfstandige vestiging met een eigen zogenoemd brinnummer.

 

Op 3 september 2007 ging in de Polderwijk Polderpalet van start. Deze school ging schooljaar 2010-2011 op in de interconfessionele basisschool Kaleidoscoop, omdat er vanuit Den Haag geen toestemming kwam voor een zelfstandige prot. chr. basisschool in de nieuwe wijk. Kaleidoscoop is nu een zelfstandige school en valt onder een eigen stichting.
Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online