De Regenboog en haar toekomst

De Regenboog bevindt zich in de oudste van de vier wijken van Zeewolde, Zeewolde-Noord. Deze wijk is vrijwel volgebouwd. Dit houdt in dat De Regenboog de komende tijd geen daadwerkelijke (nieuwe) groei meer zal doormaken.

Nu de bouw van de nieuwste wijk van Zeewolde (Polderwijk) in volle gang is, bestaat de mogelijkheid dat er weer enige doorstroming ontstaat in het woningbestand en er zich jonge gezinnen vestigen in Zeewolde-Noord. Dit laatste kan het aantal leerlingen van De Regenboog ten goede komen!

Er komen momenteel ook veel kinderen van De Regenboog uit andere wijken dan Zeewolde-Noord. Voor hun ouders is De Regenboog met recht een bewuste keuze en we zien dat als een heel positieve ontwikkeling.