Leerlingenraad

De Regenboog heeft sinds het schooljaar 2010-2011 een eigen leerlingenraad, die wordt gevormd door acht leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 (uit elke groep een jongen en een meisje). De leerlingen vergaderen maandelijks onder leiding van de directeur en denken mee over het reilen en zeilen op school. In de raad kunnen klachten en ideeën in het algemeen worden besproken, maar ook kan er een ‘actueel’ onderwerp aan de orde komen (het rooster van de voetbaldoeltjes, het gebruik van het schoolplein enz.). In de leerlingenraad hebben voor het nieuwe schooljaar zitting Ingmar en Keziah uit groep 5, Chris en Demia uit groep 6, Pieter en Patricia uit groep 7 en Hans en Chevanity uit groep 8.