De Regenboog kent geen schoolgrenzen

De protestants-christelijke basisschool De Regenboog staat aan het Keteldiep nummer 50 in Zeewolde. De meeste leerlingen komen voornamelijk uit Zeewolde-Noord en het grote ‘buitengebied’ van ‘het jongste dorp van Nederland’. Ook kinderen uit andere wijken van Zeewolde zijn van harte welkom op De Regenboog. Er worden door de stichting geen ‘schoolgrenzen’ gehanteerd, ouders hebben de volledige vrijheid de meest passende school voor hun kind te kiezen.

Er komen momenteel veel kinderen naar De Regenboog uit andere wijken dan Zeewolde-Noord. Voor hun ouders is De Regenboog met recht een bewuste keuze. We zien dit als een positieve ontwikkeling!

De Regenboog valt samen met acht andere scholen in Dronten en Zeewolde onder de Stichting Codenz (Christelijk Onderwijs Dronten en Zeewolde). De stichting en de scholen worden ondersteund door het administratiebureau Concent uit Zwolle.