De Regenboog en haar visie

De Regenboog reikt ontwikkelingskansen aan. We willen als school een plek zijn waar kinderen zich welbevinden. We zijn er op gericht dat kinderen presteren naar hun mogelijkheden. De vastgestelde kerndoelen van het ministerie vormen de basis van ons onderwijs en we bieden kinderen de mogelijkheid een individuele leerlijn te volgen.

Van nature wil een kind graag leren en daarom willen we ons onderwijs interessant, motiverend en uitdagend inrichten, waardoor het leren betekenisvol wordt. Het leren vindt plaats in een professionele werk- en leeromgeving. Leren op De Regenboog is een interactief proces.