Jeugd-EHBO groep 8

Alle 23 leerlingen van groep 8 slaagden woensdagavond 21 juni voor hun examen jeugd-EHBO. De lessen hiervoor waren de afgelopen maanden gegeven door Wies Ester van het Rode Kruis. Juf Angela mocht terecht trots zijn! Het examen werd afgenomen door vrijwilligers van het plaatselijke Rode Kruis. Bijzonder was dat er woensdagavond bij het examen drie artsen in opleiding uit Macedonië aanwezig waren, die momenteel stagelopen bij GGD Flevoland. Rob Sudmeijer begeleidde hen. Het niveau van groep 8 was dit jaar 'heel hoog'. Altijd leuk om dat te horen! Koosje Oostwouder slaagde zelfs cum laude, zij had en deed vrijwel alles goed. Natuurlijk moest zij daarom even apart op de foto met de mensen uit Macedonië.

Naar nieuwsblog