Sinterklaas op De Regenboog

Dat was nou ook wat, Sinterklaas had zich vanmorgen verslapen en dat nota bene op zijn eigen verjaardag, 5 december! We zaten binnen in de hal al op hem te wachten en de goedheiligman lag nog vrolijk te snurken in de speciaal op het plein voor hem klaargezette schaftkeet... We hebben de Sint vervolgens met z'n allen wakker gezongen. In de school is hij daarna naar alle klassen geweest en overal was het een feestje! In de onderbouw was er voor alle kinderen een cadeautje van de Sint en in de bovenbouw hadden de kinderen surprises en gedichten voor elkaar gemaakt. Het was echt een prachtige morgen!