Welkom in Groep 3

Beste allemaal:

Inmiddels zitten we al een paar weken in groep 3.

In het begin was het best wel even wennen, maar nu hebben we onze draai helemaal gevonden.

En wat hebben we al veel letters geleerd! En met deze letters kunnen we heel veel nieuwe woorden maken.

We hebben het boekje van kern 1 uit. Dit heeft u thuis vast al wel gezien. We zijn nu bezig in kern 2. De volgende woorden hebben we al geleerd:

ik, maan, roos, vis, sok , aan, pen, en, teen, een, neus.

Bij deze woorden leren we ook een belangrijke letter die we dan in mooie feestletters schrijven. De kinderen kunnen dit al heel erg goed. U moet er thuis maar eens naar vragen.

En heeft u de leesbladen al gezien? Een mooie gelegenheid om thuis met uw kind te oefenen (en natuurlijk om  te horen hoe goed ze al kunnen hakken/plakken en lezen)

Naast al het lezen en schrijven, werken we ook in een echt rekenboek. We zijn op dit moment bezig met de getallen tot en met 20 (precies tellen, splitsen, meer en minder en nog veel meer)

En we hebben het natuurlijk ook heel gezellig met elkaar!

Groetjes van de juffen

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep