Welkom in Groep CH-B

Welkom bij groep CH-B.

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

We werken dit jaar met de thema's 'verhalen in alle vormen', 'het universum', 'macht, recht en samenleving' en 'een wereld vol leven'.

We zijn gestart met een vakantiekrant van onze groep.

Veel plezier bij het bekijken van onze groepspagina.

Groetjes van Bram, Xaver, Vincenz, Luca, Sander, Stef, Tijmen, Sven, Tirza, Joppe, Rosalie, Benthe, Lydia, Pluck, Jin, Merlijn, Yuna, NoĆ©mie, Ron, Marijn, Fleur, Kaylynn en juf Suzanna.

Het eerste thema waar we mee werken is 'verhalen in alle vormen'. Het eerste opgeschreven liefdesverhaal 'Hebban olla vogala' hebben de kinderen ook uitgewerkt.

Daarna hebben ze een eigen gedicht geschreven.