Leerlingenraad

De Regenboog heeft sinds het schooljaar 2010-2011 een eigen leerlingenraad, die wordt gevoerd door acht leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 en de CH-groepen (uit elke groep een meisje en een jongen). De leerlingen vergaderen maandelijks onder leiding van de directeur en denken mee over het reilen en zeilen op school. In de raad kunnen klachten en ideeën in het algemeen worden besproken, maar ook kan er een 'actuee' onderwerp aan de orde komen (het rooster van de voetbaldoeltjes, het gebruik van het schoolplein enz.). Verrassend met welke ideeën de kinderen regelmatig komen! In de leerlingenraad zitten Jolien en Wesley uit groep 5/6, Judith en Jan uit groep 7/8, Hadassah en Rafael uit CH-A en Benthe en Stef uit CH-B.