Rosalie voorleeskampioen

Rosalie uit de groep CH-B is donderdagochtend 29 november uitgeroepen tot voorleeskampioen van De Regenboog/ Christiaan Huygens. Rosalie las voor uit ‘Ik ben Vincent en ik ben niet bang’ van Enne Koens. De andere finalisten waren Jesse uit groep 7/8 en Louelle uit groep CH-A. Het publiek bestond uit de drie deelnemende groepen, waarbij elke groep een jurylid had afgevaardigd. Voorzitter van de jury was Jacqueline van ’t Zelfde van de FlevoMeer Bibliotheek. Alle finalisten kregen van de jury enige ‘tips en tops’. Rosalie gaat onze school nu vertegenwoordigen bij de plaatselijke voorleesfinale in het voorjaar. Toitoitoi alvast!

Naar nieuwsblog